Comico - All Female Panel tulee la 12.10 klo 21.30! Viiden hauskan naisen show! Liput ennakossa nyt 20,- (ovelta 22,- jos lippuja jää)
All Female Panel tulee la 12.10 klo 21.30! Viiden hauskan naisen show! Liput ennakossa nyt 20,- (ovelta 22,- jos lippuja jää)
Comico - Midnight City Club Comicon Tivoli-klubilla lauantaina 19.10! Helsingin On The Rocksissa kotiaan pitävä Midnight City Club vierailee nyt ensimmäistä kertaa Rovaniemellä, Dj Mikke ja Dj John Curtain tarjoilevat keskiyön parhaat menobiisit 70-luvulta aina tähän päivään! Nähtäväksi jää, vieraileeko levyissä myös paikallinen suosikki Dj LOreal. Illan avaa Verhot-orkesterin solisti Mikko Pietilä livenä klo 23. luvassa on Verhot-biisejä akustisina versioina sekä muutamia tunnelmaan sopivia lainoja. Perinteisesti Tivoli-klubilla on mainion musan lisäksi tarjolla myös edukkaita juomia,HAPPYHOUR 2,50 all nite. Tervetuloa! Ei pääsymaksuja.
Midnight City Club Comicon Tivoli-klubilla lauantaina 19.10! Helsingin On The Rocksissa kotiaan pitävä Midnight City Club vierailee nyt ensimmäistä kertaa Rovaniemellä, Dj Mikke ja Dj John Curtain tarjoilevat keskiyön parhaat menobiisit 70-luvulta aina tähän päivään! Nähtäväksi jää, vieraileeko levyissä myös paikallinen suosikki Dj L'Oreal. Illan avaa Verhot-orkesterin solisti Mikko Pietilä livenä klo 23. luvassa on Verhot-biisejä akustisina versioina sekä muutamia tunnelmaan sopivia lainoja. Perinteisesti Tivoli-klubilla on mainion musan lisäksi tarjolla myös edukkaita juomia,HAPPYHOUR 2,50 all nite. Tervetuloa! Ei pääsymaksuja.
Comico - PE 18.10 klo 21.30. Ray Zambino & Fathi Ahmed. Uuden sukupolven lahjakkaimpiin koomikoihin kuuluvat Ray ja Fathi tuovat kovimmat juttunsa Comicon stagelle. Liput 12,- ennakko: Comico.
PE 18.10 klo 21.30. Ray Zambino & Fathi Ahmed. Uuden sukupolven lahjakkaimpiin koomikoihin kuuluvat Ray ja Fathi tuovat kovimmat juttunsa Comicon stagelle. Liput 12,- ennakko: Comico.
Facebook share Follow